965 51 80 18 - Carrer Salamanca, 2, 03813 Famorca famorca@famorca.es

Saluda de l’Alcalde

Que ràpid passa el temps, una vegada més tinc l’honor de dirigir-me a vosaltres encara que enguany és especial.

Són ja molts anys de saludar-vos a través d’aquestes línies i la veritat, després d’aquests anys, heu tornat a donar-me vostra confiança, la qual cosa m’omple d’il·lusió i força per a treballar quatre anys més, per descomptat intentaré per tots els mitjans que aqueixa confiança siga mútua.

En aquesta legislatura que hem començat vull que siga com les anteriors, dialogant, compressiva i sobretot aqueixa unitat que hem tingut.

Us done gràcies de tot cor.

Any rere any aconseguim que el nostre poble s’actualitze, cresca en bellesa, sense perdre les seues arrels i costums, cada any se sumisca més gent a visitar-nos, la vostra ajuda és indispensable. Famorca és un dels pobles amb més encant de tota la província d’Alacant i de tota la Comunitat Valenciana.

Arriba Agost, el mes en què celebrem les nostres Festes en honor a Sant Cayetano, a tots els que portem en el nostre cor al nostre poble Famorca us demane que siguen com sempre dies d’alegria i felicitat, que les balconades semblen aparadors, gaudint aqueixes precioses façanes, i que fem que tot aquell que ens visite es trobe en família.

Finalment a tots els que per qualsevol causa no es troben entre nosaltres, allà on estigueu recordar-nos i ser felices.

Una forta abraçada.
El vostre Alcalde.